Een brouwerij met maten,
voor maten

Een goed biertje smaakt nog beter als je ‘m samen met maten drinkt.
Wij gaan een stapje verder en brouwen ons bier samen met maten. Speciaal voor onze maten.

Speciaal voor jou en je maten hebben we 3 mooie speciaalbieren gebouwen. Ieder met een eigen karakter en smaak. En er zit nog veel meer moois voor jou in het vat!

De Brouwerij - Lokaal

Lokaal gebrouwen

Ons matenbier is gebrouwen en te proeven in Empel, Een pittoresk dorp in de rook van het bourgondische ’s-Hertogenbosch. Waar het leven goed is, het gras groen. En het bier verrukkelijk!

Met liefde

Brouwen met je beste maten, daar kan alleen maar iets moois uit voortkomen. Zeker omdat we alleen de beste en mooiste ingrediënten gebruiken. We beloven: alleen de beste biertjes halen de fles.

De Brouwerij - Met Liefde
De Brouwerij - Herkomst

Goed idee

Het idee ontstond tijdens een bierproeverij met maten. En groeide uit van een sterk verhaal naar een brouwerij met een verhaal. Omdat je niet alleen moet dromen, maar vooral moet dóen!

De brouwers

Ger, Jorrit, Bram en Aafko houden wel van een mooi biertje en het goede leven. In hun woonplaats Empel is genoeg leven in de brouwerij, maar de brouwerij zelf ontbrak. Omdat een lokaal biertje gewoon nóg beter smaakt, besloten ze zelf een brouwerij op te richten. Met alle bruisende gezelligheid die daarbij hoort.

Ger Verhallen

Aafko Bergenhenegouwen

Jorrit Blanksma

Bram Birkhoff