150 Maten

Want genieten doe je met maten!

Voor we begonnen, zochten we 100 maten die in onze brouwerij geloofden. Al snel werden dat er zelfs 150. Zij hebben er voor gezorgd dat wij konden starten.

Inmiddels houden we deze traditie in ere door elk seizoen 150 Maten extra’s te bieden. Daar proosten we graag op met jou!

Voordelen maatschap

6 redenen waarom jij Maat wilt worden:

 • 10 flessen Matenbier

  Ieder brouwjaar maken we twee mooie speciaalbieren. Ben jij Maat in een brouwjaar, dan krijg je 12 flessen van 33cl van de twee bieren die we dat jaar brouwen.

 • Proeverij

  Je bent van harte welkom voor een overheerlijke proeverij van versgebrouwen bier. In de juiste setting: lekkere hapjes, muziek en een topsfeer, want alle maten zijn welkom.

 • Je eigen stamnummer

  Onze Maatschap is exclusief. Iedere Maat heeft een eigen stamnummer voor het leven.

 • Je eigen glas

  Iedere maat krijgt een speciale extra. Dit is elk brouwjaar een andere verassing en is exclusief voor Maten.

 • Maat voor het leven

  Wil je een jaar niet meedoen? Geen probleem. Het brouwjaar dat je were mee doet wordt jouw stamnummer weer actief. Jouw naam en stamnummer staan in onze boeken en je geniet eeuwige roem in onze Matengalerij.

 • Kans om brouwmaat te worden

  Iedere smaak bedenken en brouwen we met een andere maat. Twee keer per jaar zoeken we een brouwmaat uit om samen met ons een nieuwe smaak te brouwen. Wat we van je verwachten? Goede smaak, inspiratie, tijd en vooral veel lol.

Hoe word je maat?

Simpel… Door je in te schrijven voor het nieuwe brouwjaar. Is het brouwjaar vol, dan kan je altijd je interesse doorgeven via een mail aan onze brouwerij.

Let op: alleen als Maat heb je toegang tot sommige evenementen en extra’s.

De Maten - Hoe Word Je Maat