De Maten

150 Maten

Want genieten doe je met maten!

Voor we begonnen, zochten we 100 maten die in onze brouwerij geloofden. Al snel werden dat er zelfs 150. En jij bent er daar één van.

Mede dankzij jouw investering ging onze droom in vervulling. Daar proosten we graag op met jou!

Voordelen maatschap

6 redenen waarom jij Maat wilt worden:

 • 10 flessen Matenbier

  Ieder brouwjaar maken we twee mooie speciaalbieren, te beginnen in 2018. Investeer je als Maat in een brouwjaar, dan krijg je 5 flessen van 75 cl van de twee bieren die we dat jaar brouwen.

 • Proeverij

  Je bent van harte welkom voor een overheerlijke proeverij van versgebrouwen bier. In de juiste setting: lekkere hapjes, muziek en een topsfeer, want alle maten zijn welkom.

 • Je eigen stamnummer

  Onze Maatschap is exclusief. Iedere Maat heeft een eigen stamnummer.

 • Je eigen glas

  Iedere maat krijgt een eigen glas. In een speciale kast in het proeflokaal ligt dit glas op jou te wachten om te proosten tijdens de proeverij.

 • Maat voor het leven

  De eerste 150 Maten zijn Maat voor het leven. Jouw naam en stamnummer staan in onze boeken en je geniet eeuwige roem in onze Matengalerij. Let op: alleen als je investeert in het nieuwe brouwjaar, doe je mee aan proeverijen en krijg je 10 flessen Matenbier.

 • Kans om brouwmaat te worden

  Iedere smaak bedenken en brouwen we met een andere maat. Twee keer per jaar zoeken we een brouwmaat uit om samen met ons een nieuwe smaak te brouwen. Wat we van je verwachten? Goede smaak, inspiratie, tijd en vooral veel lol.

Hoe word je maat?

Simpel… Door je in te schrijven voor het nieuwe brouwjaar. Is het brouwjaar vol, dan kan je altijd je interesse doorgeven via een mail aan onze brouwerij.

Let op: alleen als je investeert in het nieuwe brouwjaar, doe je mee aan proeverijen en krijg je 10 flessen Matenbier.

De Maten - Hoe Word Je Maat